Over Onze

Wij bieden Thuisverpleging op maat aan in Affligem en omstreken en zijn 7 op 7 dagen en 24 / 24 bereikbaar voor patiënten.

Over Onze

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Wij stellen de normen waar anderen aan willen voldoen

Voor verzorgingen zoals inspuitingen (zoals na operatie, insuline bij suikerzieken, pijnbehandeling, ...) , verzorging van alle soorten wonden (zoals na operatie, doorligwonden, brandwonde, verwondingen na ongeval,...),lavementen, aanleggen van steunkousen en steunwindels, aanbrengen zalf, oogindruppeling na operatie, hulp bij het wassen en aankleden bij ouderdom en/of bedlegerigheid en/of bij zwaar zorg behoevenden, port a cath verzorging na chemobehandeling zoals verwijderen verblijfscatheter en hepariniseren, kortom verzorgingen zoals in een ziekenhuis, maar dan bij U thuis.

  • We zijn altijd voorzichtig met onze service.
  • bel ons op elk moment voor thuiszorg.
  • Wij bieden alle gezondheidszorg gratis.
  • uw gezondheid is onze eerste prioriteit.
0

0

0

0

0

0

We bieden u de beste gezondheidszorg.

Al aan de slag gedurende 28 jaar als zelfstandige thuisverpleegster .Wij werken met derdebetalers-regeling wat wil zeggen dat wij met alle ziekenfondsen werken en dat deze zorgen door U ziekenfonds of verzekering betaald worden . Dus GRATIS voor de patiënt. Zorg voor hulpbehoevenden tegemoet kome. Wij bieden Thuisverpleging op maat aan in Affligem en omstreken en ben 7 op 7 dagen en 24/24 bereikbaar voor patiënten.